web analytics
Maj
29
Postat fredag den 29/05/2015, 23:54

29maj

Tog en långpromenad idag men fy vilket väder det är ute :( Det ser ju onekligen härligt ut på bilderna men så var det inte. Efter ca en kilometer så började det regna och det blåste så mycket så jag kunde inte fälla ut paraplyet ens så fick stå där och bli blöt. Började då gå hemåt igen men då slutade det regna så jag fortsatte gå helt planlöst där jag kände för att gå. Kallt var det också så behövde ha tjocktröja och pannband på mig och fleeceoverall på Julia. Inte ett dugg mysigt egentligen men hade ju lovat mig själv att gå en bra bit idag så det gjorde jag. 7,5 kilometer blev det och sen efter att David kom hem så gick vi ut igen en sväng så det blev nog milen idag.

Jag längtar efter sommarvärmen ju. Värme och sol. Långpromenader i bara linne och shorts. Glass. Mys med Julia i UV-tält på gräset. Bad ute.
Är det inte himla typiskt att det har varit en riktigt skitvår bara för att jag är hemma nu? Hoppas hoppas inte sommaren blir lika dålig som den var 2012 med allt regn. Jag är ju åtminstone hemma så behöver inte tjura över att min fyra veckors semester inte blir solig för jag kan ju ta till vara på de flesta soldagarna nu åtminstone, men ändå. Mer värme vill vi ha!

Kommentarer

Cissi den 30 maj, 2015, 11:58

Håller med! Det är fasen juni strax och fortfarande kallt som attans, less man blir D: Förra året var det ju supervarmt nu :/


Yrsa den 1 juni, 2015, 18:42

Riktigt skit. Värsta av allt är den förbannade blåsten, tror ju man ska blåsa bort med vagn och allt…


viqtory den 4 juni, 2015, 22:14

Ja jäkla skitblåst :@ suckkk blir så less. hoppas sommaren håller i sig längre åtminstone som kompensation :D


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: