web analytics
Jun
02
Postat tisdag den 02/06/2015, 21:59

morsdag2015

Åh i söndags firade vi min allra första morsdag ju. Jag blev överraskad med frukost på sängen, blommor och min favoritchoklad av Julia och David. Haha jag skrattade gott åt midsommarstången han hade ställt på brickan. Den hade han tagit istället för den svenska flaggan i trä vi har för att den var i bättre storlek. Söte. Så fint och lagomt firande och jag är så tacksam över min lilla familj <3 Längtar tills Julia är stor nog att uppvakta mig själv också... tänk att få fina teckningar m.m. Åh kommer nog gråta en skvätt när det händer.

Kommentarer

Cissi den 3 juni, 2015, 10:48

Så fint gjort :) Grattis igen :D Gulligt med midsommarstången oxå, haha :D


viqtory den 4 juni, 2015, 22:14

Tack! hahah ja eller hur :'D


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: