web analytics
Jun
22
Postat måndag den 22/06/2015, 0:03

IMG_20150620_193943
Älskar den här bilden som David tog på oss igår. Kul att nypa mamma i näsan och pussa på kinden <3 Åh, så mycket kärlek. Nu var det ett tag sen jag uppdaterade här. Tiden finns ju inte riktigt på samma vis som tidigare så har haft så fullt upp och tillslut så känns det lite jobbigt. Men vill uppdatera för att det är så himla kul att ha kvar och förhoppningsvis har jag väl nån läsare kvar. Sen sist har jag bland annat bilat upp med mamma/mormor till norrland, bilat ner igen helt ensam med Julia, påbörjat projekt ”sluta amma”, firat midsommar och såklart umgåtts med Julia som har utvecklats massor på den här ändå korta tiden. Mer om det i morrn då det kommer ett inlägg om resan till att börja med :)

Kommentarer

stina norin den 23 juni, 2015, 10:51

Jag läser haha ;-) det är ju sånahär bloggar som är spännande när man själv är mammaledig…;-)


Julias Mormor den 24 juni, 2015, 13:43

Ja här visar hon att hon är en riktig busunge!
Fint foto <3


victoria den 27 juni, 2015, 17:06

Stina: Haha va bra ;) ja eller hur, ja läser massa med


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: