web analytics
Jun
24
Postat onsdag den 24/06/2015, 23:36

Julias första midsommar firades hos en kollega till mig som bor i hus ”på landet” en bit utanför Karlstad. De har en bebis på en månad så det blev en del bebisprat och mys. Åh, jag minns knappt när Julia var så liten som den bebisen är. Vad tiden går fort verkligen, min skrutta är ju snart ett halvår redan. Iallafall så var vi ett gäng på 14 pers och mestadels nya ansikten. Det var trevligt och ett alldeles lagomt midsommarfirande med femkamp (som blev trekamp pga vädret haha), god mat och sällskap. Trodde att vi skulle vara hemma till nio men vi var inte hemma förrän klockan var runt halv två(!) tror jag. Julia skötte sig finfint tills hon blev övertrött på slutet för att hon ville ju vara vaken och inte missa något ;)

20150619_161549

midsom

Kommentarer

Yrsa den 28 juni, 2015, 16:00

Var ni hos Niclas? Vi var också bjudna dit men hade tyvärr redan planer :(


victoria den 28 juni, 2015, 18:54

Ja precis :) va synd! men lät som ni hade ett bra midsommarfirande där ni var med :)


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: