web analytics
Jun
25
Postat torsdag den 25/06/2015, 23:52

turfff

Jag har börjat med en ny hobby som är väldigt beroendeframkallande och kul. Perfekt för barnvagnspromenaderna, mycket roligare att ha ett mål när man går än att bara gå och tiden bara går för man tänker ”bara en till”. Perfa! att jag inte upptäckt detta tidigare.

Det går ut på att man via en app i mobilen som använder GPSen ska ta över zoner och få poäng. Man tar över zonerna genom att gå till dem och stå där ca 30 sekunder tills zonen blir grön sen får man extrapoäng ju längre tid man lyckas äga zonen innan någon annan tar över den. Här verkar det vara ganska många aktiva turfare så jag hinner knappt hem innan någon annan tagit dem haha. Varje runda varar av månad och nästa börjar i början av juli. Snacka om att jag kommer ha abstinens när jag åker norrut igen för i Noraström finns inga zoner :P Får åka till Härnösand över dagen och ta några där ;)

Börja turfa vettja! Länk till hemsidan här och mer info på wikipedia här.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: