web analytics
Jun
29
Postat måndag den 29/06/2015, 13:51

Haha åh jag är så klantig! Hade ju lagt in det i kalendern och allt och så missade jag det ändå. Missade anmäla oss till babysimmet i höst som jag hade tänkt att vi skulle gå på och nu är det fullbokat så det är ju kört med det. I och för sig så var jag inne senast igår på att strunta i det ändå för att det känns lite bökigt att ta sig dit utan vagn, byta om på oss båda, duscha osv och framförallt DYRT. Nästan 1000kr för bara 8 tillfällen och missar man ett tillfälle så får man inte pengarna tillbaka heller. Det går ju faktiskt att gå till badhuset ändå och kanske en helg så David kan följa med också. Men lite dåligt samvete har jag allt :/

Uppdatering: Åh men såg ju nu att det börjar ett till babysim i oktober så kan ju börja då istället om jag vill. Då hinner vi ju gå iväg och testa bada själva innan och se om det är något för lillfröken också innan. Yay.

Kommentarer

Yrsa den 30 juni, 2015, 00:30

Trist att du missade :( Jag låg vaken 07.59 för att knipa en plats! Men det där med vagnen hade jag inte tänkt på.. hur tusan löser man det om man inte har bil.


victoria den 30 juni, 2015, 22:31

Haha ja så klantigt :D menmen det fanns ju fler tillfällen om jag känner för det och det finns ju så mycket annat att göra.
Du kan ju ta med vagnen och ställa den där i deras utrymme de har men det skulle jag personligen inte våga pga stöldrisken, är skitnojjig :/


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: