web analytics
Jun
29
Postat måndag den 29/06/2015, 23:55

image

Så här ”mysig” är Julias säng numera haha. Sen ett par veckor tillbaka har hon börjat sova på mage vilket var jätteläskigt i början innan man vande sig och såg att hon klarar det. Första gången det hände så somnade hon på rygg som vanligt sen när jag kollade till henne lite senare så låg hon på mage med ansiktet rakt ner i kudden och rörde sig inte. Jag fick panik och ruskade om henne och då skruvade hon såklart på sig och undrade nog varför jag störde henne. Usch det var så läskigt innan jag såg att hon faktiskt fick luft och bara sov, hoppas jag inte behöver vara med om det igen. Hur som helst efter det så plockade vi bort kudden och täcket som hon sov ovanpå tidigare för säkerhetsskull. Sen har vi så varmt i sovrummet så inget täcke/filt behövs utan hon sover bara i pyjamas och det känns bättre i hönsmammahjärtat att det inte finns något att trassla in sig i och kvävas av.

Kommentarer

Cissi den 1 juli, 2015, 19:50

Men usch, förstår du blev rädd! Kan bara tänka mig paniken.. tur att det inte var någon fara :) Kram!


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: