web analytics
Jul
01
Postat onsdag den 01/07/2015, 23:30

julijulia

Åh vilka härliga dagar vi haft nu och finvädret ser ju ut att fortsätta fram tills helgen iallafall. Julia och jag har varit ute i parken här bredvid och solat både igår och idag. Jag har fått en hel del sol på mig trots att jag inte alltid kan ligga och steka som förr utan måste ju underhålla lillfröken i tältet men när hon har sovit har jag passat på och så har jag även kunnat ligga och läsa lite. Det är ju så härligt att vara ute också även fast man spenderar en hel del tid i skuggan så är det så mysigt att ligga där på filten och leka och busa och bara vara vi. Hemma blir det lätt att man tänker på alla saker man måste göra och springer runt och försöker få saker gjorda emellanåt. Sådana här dagar gör mig extra glad och jag får mer energi :)

Det är dock lite svårt med solen känner jag… när de är såhär små ska de ju helst vara i skuggan jämt och ha skyddande kläder men samtidigt är det ju varmt så det går ju inte alltid ha kläder på. UV-tältet (Swimpy popup) hjälper endel och var ett bra köp trots att det är ett HELVETE att få ihop i början innan man fått in snitsen. Tips är att öva hemma till youtubeinstruktionsvideos innan för det lär inte vara kul att stå där i parken som ett fån och inte få ihop det samtidigt som barnet skriker och vill hem ;P och glöm inte köpa till tältpinnar om ni köper det där tältet så man kan fästa det i marken så det inte blåser bort…

Rekommenderar även den här solkrämen som innehåller mindre kemikalier och annat skräp än vanliga krämer. Smörjer bara det som är nästintill omöjligt att skydda från solen 24/7 så som händer, fötter och ansiktet. Hur man än går med vagnen med solskydd och grejer i solen så slinker det ju in sol. Sen har jag med mig en nappflaska med vatten i så att hon får i sig tillräckligt med vätska.

Kommentarer

Cissi den 6 juli, 2015, 21:24

Förstår det är lite jobbigt emellanåt de där med solen. Men måste bara säga, fasen vad underbart söt Julia är! En riktig liten solstråle :D Kunde inte låta bli att le när jag såg mittenbilden, var tvungen att visa min svärmor en bild oxå när jag var där förut och hon blev alldeles till sig (hon äääälskar barn haha) :p Hon sade nåt "ÅÅÅÅH så gullepluttenuttigt underbart söööööööööööööööött barn" typ haha! :)


victoria den 6 juli, 2015, 22:12

Hihi taack! så kul att höra att ni tycker så <3 Hon är ju sötast i väääärlden tycker vi (lite partisk men ändå ;) o alltid kul att höra att andra tycker det med hihi


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: