web analytics
Jul
06
Postat måndag den 06/07/2015, 22:42

sittjulia
Fina dagar har vi ju haft nu hela veckan. I fredags gick David på semester så nu är han hemma med oss ett par veckor, så efterlängtat och lyxigt. Vi ska njuta av varje stund :)

Men alltså oj vad det händer grejer nu på kort tid alltså! Det går så fort! Från att inte alls vara nära att sitta till att helt plötsligt kunna sitta själv med rak rygg och pyssla med leksaker m.m ett bra tag utan att tippa. Min lilla lilla tjej börjar bli så stor. Snart går hon ju själv :o krypa är nog inte långt borta för det övas på att komma upp på knäna och gunga. Även fast det är jättekul med nya saker och man blir så otroligt stolt för varje liten grej hon lär sig så tycker jag att den här åldern är så himla härlig. Hon är så medveten och härlig att lära känna och hon är för det mesta väldigt glad numera och ler och skrattar högt ofta numera. I dagarna har hon till och med börjat få skrattanfall åt sig själv haha. Den här tiden är absolut mycket roligare än nyföddstiden.

20150703_152709
En annan sak jag märkt är att hon gillar att hyssa haha. Äta och förstöra mammas tidning är superkul, försöka nå de spännande och otillåtna tältpinnarna i skötväskan är poppis och inne så är det kul att åla till saker som inte är leksaker och försöka äta på dem och när man tittar på henne så tittar hon upp och skrattar. Tokunge :)

Kommentarer

stina norin den 7 juli, 2015, 07:35

Jag tycker faktiskt det är nu det börjar bli roligt! Visst var det mysigt och så innan men det är något helt annat nu.


Victoria den 7 juli, 2015, 12:53

Ja precis :D så känner jag med och hoppas det blir ännu roligare. Annars får hon gärna vara 6mån jämt ;D hyfsat lätt att hålla reda på henne och så gott humör nu hihi


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: