web analytics
Jul
10
Postat fredag den 10/07/2015, 0:07

IMG_6617

Hipp hurra idag var det Davids födelsedag :) Snart 30 nu höhö ;) Julia skämde bort oss med sovmorgon och sov till 09.30 efter ett litet uppvak för mat kl 08 så vi gick upp och gjorde i ordning oss och sen väckte vi honom med paket på sängen. Julia gav pappa sin ett eget paket med ett armband med hennes namn ingraverat hihi. Senare på eftermiddagen så kom hans föräldrar hit för att vara här ett tag och vi åt tårta som jag hade gjort. Supergod om jag får säga det själv. Nog den finaste tårtan jag gjort tror jag.

IMG_6612
Tårtan jag slet med igår kväll. Är ingen toppbakare så det var verkligen med kärlek jag bakade denna haha. Supergod med dajmfluff, vaniljkräm och jordgubbsmousse täckt med vitchokladfrosting och färska jordgubbar och fingerskex.

IMG_6620
Julia var med såklart men fick hålla till godo med sin bitring.

20150709_153227
Mina älsklingar <3 Världens bästa kille och pappa till vårt goa lilltroll. Ställer alltid upp för oss och är verkligen en närvarande pappa som älskar att vara med sin dotter. Julia trivs lika bra hos honom som hos mig vilket är härligt att se.

Kommentarer

Cissi den 12 juli, 2015, 23:55

Kanske skulle satsa på att bli konditor? hehe. Jättefin tårta du gjort :D Ser mycket smarrig ut :) Verkar som din karl fick sig en riktigt bra födelsedag :D Kram


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: