web analytics
Jul
21
Postat tisdag den 21/07/2015, 0:31

IMG_20150715_150701
Ekar lite här igen, blä! Vill ju uppdatera. I onsdags bilade hela lilla familjen (förutom katterna som är hemma med Davids föräldrar som bor hos oss under tiden vi är borta för att vara kattvakter) upp till min mamma i norr. Vädret är riktigt kasst men några fina stunder har vi haft och hunnit med lite utflykter och annat som jag tänkte försöka skriva ikapp om.

bilmax
Bilresan gick superbra! Julia sov från Karlstad till Västerås där vi gjorde en lunchpaus på Max och åt och bytte blöja m.m och jag tog en Turfzon ;) Sen körde vi vidare upp till Valbo (Julia sov hela vägen dit från Västerås) där vi gjorde en bensträckare på en parkeringsplats utanför köpcentret där och lät Julia sträcka på benen och rulla runt lite på sätet en stund.

IMG_20150715_191638
Nästa paus blev i Birsta ovanför Sundsvall där hon fick en slurk mat.

20150715_184612
Glad tjej efter att få sträcka på benen och busa lite med pappa :)

Efter pausen i Birsta blev hon dock väldigt less och arg och började tokgråta så vi stannade ett par minuter i Härnösand också för att lugna henne. Det hjälpte inte så värst för när vi började köra igen blev hon arg igen men därifrån är det bara ca tjugo trettio minuter hem så vi körde på och försökte få henne på bättre humör när vi körde genom att sjunga, spela Babblarna och ge henne nya leksaker.

20150715_185141
Vi köpte en barnstol som vi satte in innan resan så nu sitter hon som en kung. Mycket nöjdare i denna än i babyskyddet. Hon hade inte växt ur babyskyddet än men när de kan sitta stadigt så är det säkrare att sitta i barnstol än i babyskyddet och så gillade hon inte att halvligga så vi bytte redan nu. Britax Maxway heter stolen och vi är nöjda hittills. Lätt att montera, stabil och hon kommer kunna ha den i flera år.

IMG_20150715_205835
Tio timmar senare var vi framme! Körde inte tio timmar men med alla pauser tog det så lång tid. David körde hela vägen haha men jag var iallafall vaken :P annars brukar jag precis som Julia ofta somna när vi åker bil. Hoppas resan hem går lika bra sen.

Kommentarer

Cissi den 21 juli, 2015, 19:07

Mysigt att bila men det blir lite långtråkigt i längden :p har ju gjort resan Härnösand -> Skåne och Skåne -> Härnösand 2 gånger själv. Fy fasen vad segt det är haha :p Smsa om ni vill komma och hälsa på innan ni far hem! 0730622450 :D Kram!


Yrsa den 22 juli, 2015, 22:50

Gud vad härligt! Mila hatar att åka bil. Somnar hon går det bra men är hon vaken skriker hon för de mesta. Har börjat fundera på om hon blir åksjuk..


victoria den 29 juli, 2015, 23:17

Yrsa: Ja riktigt härligt :) synd på vädret bara..menmen. Åh va jobbigt :( ja kanske, endel är ju det. Kolla med BVC vad man kan göra kanske om det finns några tips. Vi har himla tur med att Julia "gillar" att åka bil hade vart jobbigt annars iom att vi antagligen kommer göra många långturer med henne


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: