web analytics
Jul
29
Postat onsdag den 29/07/2015, 19:28

En kväll hälsade vi på min gamla klasskompis Cissi från högstadiet som jag inte träffat på hur länge som helst, inte sen vi slutade skolan tror jag?! Vi har följt och haft kontakt i varandras bloggar ett bra tag nu så vi bestämde oss för att äntligen ses så hon bjöd hem oss till henne och hennes sambos superfina radhus på fika och massa prat. Så himla kul att ses och vi hade massor att prata om, vi skulle nog kunna ha suttit kvar där hela kvällen om det gick hihi. Cissi har foto som intresse och är jätteduktig på det så hon passade på att fota oss en snabbis innan vi gick. Eftersom det är mest jag som fotar härhemma så har vi knappt några foton på mig och Julia mer än mobilselfies och ännu färre bilder på oss hela familjen samlade. Supertack för alla fina bilder, guld värt! Hoppas vi ses snart igen och oftare! :)

juliafam1

juliafam2

Kommentarer

Cissi den 29 juli, 2015, 23:51

Aww vassego :D Ja hoppas jag oxå, var så skoj att ha er här :D Ni är välkomna när som ^.^


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: