web analytics
Jul
30
Postat torsdag den 30/07/2015, 0:20

Jo jag hade ju en photoshoot med Juliaälsklingen på gräsmattan hos mamma som jag skrev förut. Här är ett par av de bilderna :) Så sjukt nöjd över hur de blev! Ska framkalla några av dem och göra till tavlor. När jag får tummen ur… har inte framkallat en enda bild på henne hittills :o måste.ta.tag.i.det. Jag är noga med backuper iallafall, har alla bilder och viktiga filer speglade på två olika hårddiskar och uppladdade i ”molnet” där jag använder mig utav Dropbox som tjänst.

juliasommar1

Kommentarer

Yrsa den 31 juli, 2015, 00:27

Vilka fina bilder! Jag har inte tagit en enda med systemkameran på Mila. Måste bli bättre på det!!


Cissi den 31 juli, 2015, 23:05

Jättefina bilder ^.^ Jag är oxå sämst på att framkalla bilder.. trots att jag sagt hur länge som helst att jag ska göra det så blir det liksom aldrig av.. alltid när man åker till birsta och går förbi typ gallerix tänker man "javisst ja, jag skulle ju framkalla bilder!!" och så har man inte usb minnet med sig.. haha :p


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: