web analytics
Jul
31
Postat fredag den 31/07/2015, 23:47

gunga1
Så stor hon ser ut på bilderna, min lilla lilla tjej :’) <3 gunga2

En sak jag sett fram emot att göra med Julia jättelänge, ja ända sen hon låg i magen, var att gunga med henne för första gången :) För att det ska vara lämpligt behöver de ju kunna vara stadiga kroppen och kunna sitta stadigt och det gör hon ju nu så igår passade vi på att gå ut när det inte regnade. Inget vidare mysigt sommarväder och det fick bli tjocktröja och mössa på i Juli men det är ju som det är. Det ligger en nybyggd liten men jättefin lekpark med en gunga som lämpar sig för småbarn i närheten av där vi bor så det är ju perfekt framöver med. Först så fattade hon inte riktigt vad som hände utan kollade mest faschinerat på själva gungan och märkte inte att hon gungade, sen upptäckte hon att hon gungade och blev lite förskräckt/överraskad men sen så verkade hon gilla det :) hon skrek till ett par gånger också haha, inte ledset gråtskrik utan mer såhär förtjust skrik som när man åker karusell. Inget skratt men det kanske kommer nästa gång :)

Kommentarer

Cissi den 3 augusti, 2015, 23:21

Aww :D Måste vara så himla roligt att se hur hon lär sig mer och mer :) Längtar så tills det är vår tur!! :)


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: