web analytics
Aug
08
Postat lördag den 08/08/2015, 1:02

I tisdags fyllde jag år tjoho. Närmar mig 30 :o men det känns faktiskt helt okej. Har inget som stressar mig på det viset. Jag har ju faktiskt redan hunnit gjort en bra karriär, har en underbar sambo och numera världens finaste och bästa dotter. Det är väl ett hus som fattas typ ;) Nä skämt och sido men det brukar ju vara sådana saker som stressar folk.

Födelsedagen började bra med fina paket och god tårta som jag gjorde själv. David skulle göra en (vi brukar göra till varandra) men han var förkyld och dålig så det var ingen bra idé i år. Gjorde min favvis med hallonmousse, dumlefluff och vaniljkräm täckt med vitchoklad. Mumma!

image

image

Fick en Fitbit charge hr från David :) jag älskar såna här gadgets så jag blev jätteglad och överraskad. Jättebra present nu när jag behöver en liten spark i baken för att aktivera mig. Det är inte lika lätt att komma igång med träningen när man har en liten…

Den räknar steg, trappor, sömn och visar puls m.m. och det finns en app till mobilen där man ser statistiken osv. Jättenöjd so far.

image

Av Julia genom David fick jag en målarbok fast för äldre barn/vuxna :D Nämnde en gång för länge sen till David att jag tänkte köpa en sån här en gång men så glömde jag av det så blev överraskad att han kom ihåg det. Jag gillar att pyssla och färglägga och det är skönt att sitta och göra nått ”hjärndött” ibland och inte tänka en massa. Lite terapimålning kan man säga.

image

Sen på kvällen medan David nattade Julia så lekte jag med katterna i soffan. Då fick Nano tag i en fjädervippa och han är helt tokig i såna så man måste slita ifrån honom den annars gör han kaos av den. Så jag skulle ta vippan ifrån honom som jag alltid gjort och försökte få han att släppa taget och då slant det till så att han råkade bita mig i tummen! Det blev ett köttsår på toppen av tummen och han bet tillochmed igenom nageln. Blödde som tusan och sen kom jag på att kattbett nog inte är så bra så kollade med uppfödaren som är väldigt kunnig. Hon tog det på väldigt stort allvar och sa åt mig att ringa 1177 direkt och ställa in mig på att åka in till akuten för kattbett är tydligen inte alls bra oavsett om det är inne eller utekatt pga bakterierna de har i munnen som kommer in i såret och kapslas in och gör såret infekterat och man kan få blodförgiftning och stelkramp och grejer. 1177 sa samma sak så akuten blev det. Inte så rolig avslutning på kvällen ..! Efter 6 timmar på akuten fick jag åka hem och ska äta antibiotika i 7 dagar yay.. det var nog tur att jag åkte in så fort för träffade en kvinna på akuten som också hade blivit kattbiten fast dagen innan och hennes hand hade svullnat upp och hon kunde inte röra den…

Jag har haft katt hela mitt liv i princip och aldrig blivit biten såhär så det är tur att det inte sker så ofta :P Det var helt och hållet mitt fel, han trodde ju att han bet i leksaken. Han skämdes nog lite efter för han puffade massa på mig och ville gosa. 

Kommentarer

Cissi den 11 augusti, 2015, 23:20

Vilken mumsig tårta!! Skicka över en bit tack :) Och vad gulligt av David att han kom ihåg det :) Mindre roligt med slutet på din födelsedag, tur att du var snabb på att åka in så att inget dåligt hann inträffa. Kram på dig! :)


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: