web analytics
Aug
22
Postat lördag den 22/08/2015, 1:06

Man kan säga att typ all ens egentid har halverats och sen halverats igen och igen igen och igen sen man fick barn så man får verkligen prioritera sin tid numera och då har inte bloggen fått något utrymme på sistone tyvärr. Såå blir en snabb recap för att komma ikapp och summera vad som hänt sen sist :) På min födelsedag blev jag ju biten i tummen av Nano och fick penicillin vilket jag sen fick en allergisk(?) reaktion av så fick kliande fula röda utslag över hela kroppen likt de jag hade efter förlossningen… så en ganska onice början på månaden men nu efter en vecka med kortison och antihistaminer har det gett med sig och jag kan njuta av sommaren igen. För ÄNTLIGEN kom ju sommaren kan man ju säga. Jisses vilka fina dagar vi haft och har fortfarande nu. Försöker njuta av varje solstråle verkligen och så behövligt med den här solen nu för att orka med hösten och mörket som kommer snart. Såklart jättetråkigt att Davids semester är slut och blev halvt förstörd av sjukdom och regn men vi försöker utnyttja kvällarna och helgerna nu iallafall och hitta på saker som inte är stora men ändå ger så mycket så som att ta en glass ihop på stan eller gå och gunga med Julia. Vi har blanda annat spelat minigolf, haft picnic, solat i parken, gått promenader och badat ute (även Julia fick doppa fötterna men det var kaaaallt tyckte hon).

Julia har mest fokuserat på att lära sig krypa och förra veckan så tog hon sin första riktiga krypsteg framåt och sen dess går det bara fortare och fortare. Nu kryper hon överallt den lilla vildingen..! Tjejen som var totalt ointresserad av att röra och vända på sig i början… Trodde hon skulle bli tidig att prata och sen att röra sig ju men nu verkar det bli tvärtom. Hon försöker även ställa sig upp mot möbler men lyckas inte riktigt med det ännu. Sitta still och leka med leksaker är helt ointressant numera för fröken, det är bara att krypa och utforska som gäller och de egna leksakerna är hur tråkiga som helst. Ska något lekas med så är det isåfall TV-kontrollerna, mammas mobil eller andra roliga ”ajabaja” saker, de är jätteroliga att försöka få tag i! Sätter man henne i sin matstol så kan ett decilitermått eller annat köksredskap duga en stund med. Ingen mening att köpa dyra leksaker nu med andra ord ;)

augusti

Kommentarer

Cissi den 25 augusti, 2015, 00:04

Ja äääntligen kom sommaren :) Har försökt njuta så mkt jag kan oxå av den, trots att jag jobbar sjukt mkt just nu D: Vad skönt att du äntligen blev bra igen efter att Nano råka bita dig. Kramar :)


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: