web analytics
Aug
25
Postat tisdag den 25/08/2015, 23:33

jullstan

Sen ett par dagar tillbaka så kryper hon inte bara överallt utan hon även ställer sig även upp. Min lilla bebis kan alltså numera ställa sig upp mot saker. Ahhh vad tiden går foooort! Snart går hon och vips så åker hon moppe, flyttar hemifrån och skaffar egna barn… Haha nej men typ så känns det. Det här året har gått riktigt fort och speciellt den här sommaren trots att den varit urkig. Det känns ju som det var igår jag låg inne på förlossningen och fick upp den här lilla bebisen på bröstet.

Hur som helst då så är det två saker som gäller här hemma nu. 1. Krypa överallt och helst till saker man inte får röra. 2. Ställa sig upp mot saker och helst mot saker som är olämpliga att ställa sig upp emot så som en rörlig gåstol eller soffbordet med vassa hörn (ja måste köpa hörnskydd NU, helst igår…) :)

Idag hade vi BVC besök vilket var spännande då det var två månader sen sist. Det gick bra och hon följer sina kurvor så fint så. Hon väger numera 8370g och är 68,5 cm lång. Lite över medel på vikten och lite under på längden precis som tidigare. Vi pratade lite om mat och sköterskan tyckte det var bra som vi gjorde nu men föreslog att vi ger välling istället för ersättning som sista mål så det kanske vi tar och gör framöver sen. Hon ramlar ju och slår i huvudet i golvet endel nu eftersom hon bara kan stå korta stunder och inte har lärt sig att sätta sig ner ordentligt från stående så jag frågade om det men enligt sköterskan så hör det till och är inte farligt så länge det är så låg höjd och de inte slår i något föremål. Såhär tidigt har de tyvärr inget risktänk så det lär ju bli en och annan bula och blåmärke framöver… Inga konstigheter annars så BVC besöket tog väl typ tio minuter som vanligt. Trodde nog att man skulle göra mer kontroller som rörlighet etc på BVC än vad man gör men det kanske blir sen när de blir äldre.

Kommentarer

Cissi den 29 augusti, 2015, 00:51

Ena dagen krypa, andra stå :O Ja herregud vad fort det går! Nu är det snart dags med andra ord att rensa rent på typ alla prydnadssaker som finns inom räckhåll i höjd :p Kommer ihåg när våra vänner hade sin gudson hemma hos oss på Strengbergs, de fick rusa efter han hela tiden för vi hade ju såååå många fina saker som han ville hålla i, haha :p Annat än hemma hos dem, där det var helt rent på typ allt xD


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: