web analytics
Sep
06
Postat söndag den 06/09/2015, 1:16

IMG_8489

Woop, i veckan som var så råkade lillpluttas på sin första förkylning :( Hostig, jättesnorig och lite lite feber en kväll. Gnällig, dålig aptit och svårt att sova på grund av allt snorande. Det hjälpte lite med Physiomer-nässpray och snorsug men bara för en kort stund. Inte lätt att vara sjuk när man är så liten och inte ens kan snyta sig själv :( Men det var mest på kvällen det märktes för på dagen så var hon ändå pigg och ville krypa runt och ställa sig upp mot saker och härja på som vanligt. Förkylningen varade näsan en vecka och hon blev pigg precis i tid till uppstarten av babyrytmiken som var i tisdags. Tur för det blev en riktig succé! Vi gick på babyrytmik lite i våras också men då var hon bara runt 3-4 månader så då var det mest för min skulle och inte för hennes. Nu är hon ju med på ett helt annat vis, hon älskar sång så hon skrattade och sprattlade med benen massor när vi sjöng och dansade, så himla härligt att se. Efteråt så fick man frukt och barnen kröp omkring och lekte och vi föräldrar fick chans att prata lite med varandra. Jättetrevligt och längtar redan till nästa gång :)

I övrigt så är det enbart krypa och ställa sig upp själv mot saker som gäller fortfarande. Hon är väldigt aktiv och vill bara röra sig och utforska saker hela tiden. Jättekul men man får ju ingen vila längre om man säger så, så det är himla tur att hon sover bra på natten *peppar peppar*. Det gäller att vara med hela tiden och passa på henne så hon inte ramlar och slår i något eller försöker ställa sig upp mot nånting olämpligt. Hon blir mer och mer stabil och har lärt sig att sätta sig ner försiktigt själv från stående men det händer ju fortfarande ibland att hon halkar eller ramlar så någon bump i golvet per dag blir det ju.

Kommentarer

Yrsa den 6 september, 2015, 22:45

Vart går ni på rytmiken?


Victoria den 7 september, 2015, 10:36

Vi går på Vikenkyrkan :) Hur var babysimmet? Anmält mig till det som börjar i oktober så hoppas det är bra :D


Yrsa den 8 september, 2015, 23:32

Kul, kanske skulle haka på er dit nån dag :D
Det är riktigt kul och mysigt när man får kontakt med Mila i vattnet. 30 min går dock sjukt fort men man förstår varför det inte är längre med tanke på hur trött Mila är när det är slut!


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: