web analytics
Sep
08
Postat tisdag den 08/09/2015, 22:55

”hoppas det betyder att hon är på väg eller har kommit ur gnällfasen nu.” HAHA. Nej hon har nog snarare kommit in i den :( Eller så jinxade jag när jag skrev att hon sover hela nätter för i natt så vaknade hon runt kl 00-01 och var jätteledsen. Vi försökte få henne att somna om men hon bara grät. Lite nöjdare i famnen men fortfarande ledsen. Vred och vände på sig och gnällde. Jättetrött och somnade till korta stunder men vaknade fort igen. Så himla jobbigt för oss alla :( Jag fick gå omkring med henne och försöka söva ända till klockan 04(!) då hon äntligen somnade i min famn och jag kunde lägga ner henne i sängen utan att hon vaknade. Men lyckan var inte så lång för hon sov bara till kl 08 sen och vaknade och var lika ledsen och gick inte att söva om så vi fick gå upp. När jag skulle ge henne frukostgröten som hon vanligtvis älskar så ville hon bara äta om hon fick sitta i min famn och snyfta mellan tuggorna. Sen när jag satte henne på golvet med sina leksaker så var hon precis som vanligt igen och lekte glatt och kröp omkring m.m.

Babyrytmiken var ju idag och jag hade ju längtat men efter den här natten var man ju inte speciellt sugen…. men masade oss dit ändå och det var roligt men det märktes på Julia att hon var trött för hon tyckte inte alls att det var lika roligt som sist. Ingen gråt men inga skratt heller. Efteråt stannade vi kvar på öppna förskolan en stund och lekte med de andra barnen vilket hon verkade tycka vara roligt men fortfarande inte så pigg så det var inte samma fart på henne som vanligt. Jag fick verkligen mersmak på öppna förskolan iallafall! Så skönt att låta henne leka med alla nya roliga leksaker och vara på ett ställe där man inte behöver passa på henne på samma vis som hemma. Visst man måste ju vara med och så men där finns ju inga farliga saker att klättra på och sånt. Roligt för Julia med andra barn och roligt för mig att prata med andra mammor. Vi diskuterade bland annat förskolor (gahh måste bestämma oss snart) och babyaktiviteter. Personalen på öppnis var trevliga och vi blev erbjudna att göra handavtryck i gips vilket vi såklart ville så det gjorde vi och nästa gång ska vi sandpappra och måla det etc och få ta hem det. Kul grej :) När vi kom hem sen runt klockan tre så hade ju Julia inte sovit på hela dagen så jag fick sätta henne i bärselen och då slocknade hon direkt och sov runt två timmar.

Hur som helst så hoppades vi att nattens fadäs bara skulle vara en engångsgrej men nej det verkar det inte vara för nu as we speak så är det omöjligt att natta henne och hon är lika ledsen som igår natt. Frustrerande :( Menmen det är väl bara att ge henne närhet och hoppas på att hon kommer ur fasen och blir sig själv igen. Det är ju tortyr att inte få sova om nätterna, man orkar ju ingenting om dagarna när det är såhär.

Kommentarer

Cissi den 8 september, 2015, 23:49

Usch stackare :( Jobbigt när dem har såna faser.. Vi satt barnvakt åt vår gudson precis när han kom in i en sån fas, han vaknade typ 8 ggr den natten och vi fick inte sova en blund knappt. Så vet lite hur ni känner er :( Får hoppas det går över snart.. Styrkekramar till er iallafall från oss! :)


stina norin den 12 september, 2015, 16:58

Vincent hade några såna nätter nu nyligen och så ploppade det ut en tand i överkäken.. nu är nätterna bra igen. Kanske är nåt sånt? Hoppas att det snart blir bra!


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: