web analytics
Sep
15
Postat tisdag den 15/09/2015, 10:54

juliaullar

Yay i fredags åkte vi hela familjen på en roadtrip till Gekås i Ullared. Så efterlängtat och vi gjorde massa fynd och inköp. På det stora hela så sparade vi väl kanske inga pengar på att åka dit direkt eftersom man köper mycket ”onödigt” men det var inte det som var poängen heller utan det är ju en kul utflykt och mycket är ju billigare än hemma. Köpte en del leksaker till Julia, kläder (fast det är ganska dåligt utbud i de mindre storlekarna), inredningsgrejer och förbrukningsvaror m.m. Julia var på strålande humör hela dagen vilket var skönt och jättekul. Hon verkade uppskatta att vara där lika mycket som jag ;) Massor med saker att kolla på och kul att åka kundvagn. Vi hade ingen vagn med oss utan hon satt i kundvagnen eller i bärselen på David och var nöjd med det. I och med att det är så mycket folk så skulle jag inte vilja ha med barnvagnen så bärselen var perfekt. Vi gjorde rätt i att åka på en fredag istället för på helgen för det var väldigt lugnt (eh ja så lugnt det nu blir på Gekås). På slutet blev Julia lite less så då gick vi upp till deras lekland så hon fick krypa lite och leka av sig en stund. Hon tyckte den lustiga spegeln var roligast och stod och skrattade och pussade på sig själv jättelänge haha, så sött. Det var även roligt att kolla på de äldre barnen som lekte i bollhavet och hon babblade jättemycket och verkade försöka prata med dem och gjorde massor med glädjetjut. Får nog bli ett besök på typ Leos Lekland härhemma i stan nåndag tror jag allt. Även i bilen dit och hem var hon jättesnäll och sov i princip hela vägen dit och hem. Nästan inget gråt alls faktiskt. Vi kom iväg runt halv sex på morgonen och var framme i Ullared runt halv elva och åkte därifrån runt halv åtta och var inte hemma förrän runt ett på natten på grund av en liten liten felkörning på ca 3-4 mil till Uddevalla(?!) orsakad av mig… ops ;) Så väldigt trötta när vi kom hem men det var det värt för vi hade en toppendag alla tre :)

Kommentarer

Yrsa den 16 september, 2015, 00:13

ÄLSKAR ullared, och vad skönt att det funkade så bra att ta med Julia! :)


Cissi den 16 september, 2015, 15:28

Vad roligt :) Har bara varit på Ullared en gång, haha vilken sjuk upplevelse :p


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: