web analytics
Dec
02
Postat onsdag den 02/12/2015, 23:51

2015-10-21 21.25
Såhär såg det ut när hon hade tagit sina första steg i Oktober :) så glad och stolt

Skruttan tog sina första steg redan vid 9 mån och 2 veckor men då bara 2-3 steg steg innan hon satte sig ner och sedan blev det inget mer av det. Ikväll verkar hon ha fått feeling när jag satte på hög musik på TVn via Spotify för hon stod vid tvbänken och dansade och diggade och helt plötsligt så släpper hon taget och går iväg ca fem sex steg. Bara sådär. Så vi klappade händerna och sa hur duktig hon var såklart och hon älskar beröm så hon gjorde om det ett par gånger och gick uppemot tio steg i rad så vi fick det på film också. Kul! Undra när hon kommer börja gå på riktigt nu, det är nog inte jättelångt borta tänker jag. Stor milstolpe!

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: