web analytics
Dec
03
Postat torsdag den 03/12/2015, 23:30

byggarejulia

De här stapelbägarna som Julia fick av sin farmor förra helgen är mycket populära. Kul att bita, prata i och slå med men även att faktiskt stapla vilket jag trodde hon skulle vara för liten för men jodå hela tre våningar kan hon göra helt själv. Fantastiskt! Förutom det så gillar hon numera att lägga i och ta ur saker ur lådor så lägger man de här i en exempelvis en glasslåda så är hon helt såld och kan sitta och plocka med det in och ur en bra stund. En annan populär lek är att ge och ta saker. Först så ger hon mig en sak och så säger hon ”gåkekåh” (=varsågod) och sen vill hon ha tillbaka den och sen gör vi om det ett par gånger. En tredje rolig lek är att jaga. Det älskar hon när hon är på bushumör. Då kryper hon och så kryper jag efter på golvet och säger ”nu kommer jag och tar dig!!” och då skrattar hon och kryper hon ännu fortare och sen så kryper jag ikapp och kittlar henne och då ramlar hon ihop av skratt haha. Det är så häftigt att min lilla bebis börjar bli så stor och förstår saker och ting. Så himla roligt och jag tycker att den här tiden är så mycket roligare än när hon var miniliten även fast det är mer krävande nu också på ett sätt.

Kommentarer

Cathrin den 4 december, 2015, 23:42

Det blir ju bara roligare och roligare. Första månaden tyckte jag inte alls var rolig. Nu får hon mig att skratta varje dag med sina tokerier. Ser framemot mer och mer bus. :)


victoria den 5 december, 2015, 21:17

Ja verkligen :) nää tyckte inte jag heller, så stor omställning och man var mör efter förlossningen och bebisen kommunicerar ju inte direkt så mycket då heller mer än att skrika ;D hihi ja det är så häftigt hur en sån liten person kan ge en så mycket glädje <3


Cissi den 6 december, 2015, 22:50

Åh :D Det med att jaga älskade vår gudson också när man gjorde haha :D Fasen vad hennes hår växer förresten, tycker mig se samma hårfärg som mor sin? ;) kram!


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: