web analytics
Dec
09
Postat onsdag den 09/12/2015, 1:35

Höpp! Kom äntligen iväg till gymmet tidigare ikväll. Det var på tiden, var ett tag sen sist. Just nu känner jag mig väldigt motiverad till att rycka upp mig själv och träna ordentligt igen. Det är dags att inte bara ta hand om Julia utan även prioritera mig själv. Jag har fått nog kan man säga. Jag måste få tillbaka min kropp både utseendemässigt men även styrkemässigt. Jag är trött på att känna mig klen och att inga kläder passar. Som jag skrivit i något tidigare inlägg så har jag inte känt någon stress över att gå ner graviditetskilona vilket har varit väldigt skönt men då blir det ju lätt att man inte gör något åt det heller. När jag är hemma såhär har jag så lätt för att äta onyttigt och det blir en hel del fikor med andra mammor på dagarna så jag hoppas att det kommer bli lättare nu när jag börjar jobba igen om en månad (iiik panik, inlägg om det senare). Nu är det ju snart jul med allt vad det innebär också men ska försöka att röra på mig ändå och inte äta ihjäl mig.

Bland annat de här bilderna har jag som motivations och målbilder. Under våren 2014 var jag i min bästa form och kände mig stark. Jag hade träningen som intresse och styrketränade och sprang väldigt mycket och ställde upp i olika lopp. Dit vill jag tillbaka igen!

malbilder

Kommentarer

Cissi den 12 december, 2015, 23:03

Kämpa kämpa :D Är själv i en gottegrissvacka, men lyckades pallra mig iväg till gymmet igår så idag har jag träningsvärk utan dess like. Fick med mig sambon också så han känner av de ordentligt idag oxå hähä :D så skönt i kroppen när man fått svettas lite ändå! Ska försöka släpa mig iväg på måndag med, hur de går dock återstår att se ;)


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: