web analytics
Dec
15
Postat tisdag den 15/12/2015, 0:01

tomtejulia

Oj vad tomteklänningen gått varm nu! Förra veckan var hon med i sitt första Luciatåg på öppna förskolan. Det var så fint, vi var runt 20 föräldrar med barn som gick i tåget och alla skötte sig så fint så. Stor publik var det med, säkert en femtio personer. Tyvärr kunde inte David komma och kolla eftersom han jobbade men jag bjöd in hans mormor vilket var väldigt uppskattat. Tyvärr fick man inte ta några bilder…

Igår så var vi på adventsfirande hos en mamma i föräldragruppen jag umgås med och åt adventsfika och lekte och tjattrade. Mycket mysigt :) Och idag då så var det julavslutning och julfirande på en annan öppen förskola i stan med dans runt granen och jullunch. Så nu är alla öppna förskolor stängda tills nästa år och då jobbar ju jag… åh det var så vemodigt och sorgligt att tänka på det när vi gick hem. Kommer sakna den här tiden.

Kommentarer

Mormor den 15 december, 2015, 23:31

Mysigt! Hon är så söt i tomteklänningen ❤️ Den måste hon ha på julafton också 😍


Cissi den 17 december, 2015, 14:02

Mycket julfirande hör jag :D Roligt :) Julia är jättesöt i sin lilla klänning :D Förstår att det känns tråkigt att du ska tillbaka till jobbet :(


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: