web analytics
Dec
17
Postat torsdag den 17/12/2015, 22:27

20150819_152942_ny2

Om exakt en månad börjar jag jobba igen… det är blandade känslor inför det. Det känns hemskt sorgligt att den här fina tiden jag och Julia haft bara vi är slut och inte kommer igen. Det har gått på tok för fort!! I början var det inte alls så roligt och då längtade jag tillbaka till jobbet ganska mycket men sen under sommaren blev det mycket lättare med allting och nu när alla rutiner satt sig och hon är mer stabil i humöret och väldigt glad om dagarna så är det mest bara roligt. Allt häng på öppna förskolorna och i lekparken, promenader bara vi, promenader med andra mammor och bebisar, fikaträffar, babyrytmik, babysim och mys och bus bara vi här hemma. Kommer sakna det jättemycket och minnas det för alltid.

Samtidigt som det ska bli kul att jobba, träffa kollegor, kunna sitta och fika i lugn och ro ;) och ”använda hjärnan” igen. Och inte att förglömma: tjäna pengar igen! Det är inte fett att leva på mammapeng direkt. Det kommer bli tufft att gå från att vara med Julia 24/7 till att bara träffa henne ett par timmar om dagen på vardagarna men det är tur att jag bor nära jobbet så att jag kan åka hem på lunchen och få pussa på henne lite då. Sen får man väl ta ut lite flex och sådär ibland tänker jag så man kommer hem tidigare. Vi ska inte skola in henne på förskolan än utan i Januari tar David över stafettpinnen och är hemma till sommaren och så skolar vi in henne i Augusti när hon är 1,5 år. Det hade känts på tok för tidigt att låta henne börja nu vid 1 års ålder så det här blir jättebra. David ser fram emot att vara hemma med henne jättemycket också så det kommer nog bli bra. Men det kommer kännas märkligt och sorgligt i början för min del så är det ju. Försöker att ta tillvara och njuta av varje sekund av de dagar som är kvar nu <3

Kommentarer

Cissi den 18 december, 2015, 14:25

Förstår din känsla. Alla säger att tiden går alldeles för fort när man fått vara hemma med sin lilla. Men det kommer nog att gå bra, även om första tiden kommer vara jobbig. Längtar så tills det är min tur! <3 Men än så länge ingenting.. Kram på dig!


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: