web analytics
Dec
23
Postat onsdag den 23/12/2015, 21:04

jullekort3blog

Så var det jul igen (höhö) :) Julias första jul och det ska bli härligt med en fin jul som revansch till julen ifjol när jag var tjock, trött och less på att vara höggravid. I år så firar vi här hemma tillsammans med min mamma och lillebror och Davids föräldrar. Tror det blir alldeles lagom och mysigt. Julia är superbortskämd för det ligger huuuuur många klappar till henne som helst under granen men det hör väl till när det är första barnbarnet på båda sidor tänker jag, haha.

En riktigt god jul önskar jag & Julia! Vi fick till så många fina bilder så bjuder på ett par till ;)

jullekort2blog

jullekort1blog

Kommentarer

Cathrin den 24 december, 2015, 00:39

Vilka fina bilder! God jul på er!


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: