web analytics
Dec
31
Postat torsdag den 31/12/2015, 1:17

Julen och Julias allra första jul har varit jättemysig och Julia var på toppen humör och var glad hela tiden :) Vi var som sagt hemma hos oss tillsammans med min mamma, lillebror och Davids föräldrar. Himla skönt att behöva åka nånstans och bara vara hemma även fast det känns lite märkligt också. Jag har ju alltid firat jul hemma hos mamma (förutom ifjol då) men nu får man ju skapa sig nya traditioner. Vi har ju så långt till alla släktingar tyvärr så endera får vi göra såhär eller fira varannan jul eller liknande i framtiden.

kattskallar
Ja.. det här måste jag ju få med ;) Förra året så lät katterna granen vara så vi trodde att det bara var Julia som skulle hyssa med den… men nej. Belle var uppe i den redan innan vi hade klätt den och ett par dagar innan julafton så låg den på golvet på morgonen haha. Så i år hade vi världens fulaste gran utan glitter (det drog Belle ner direkt), sned topp, trasiga grenar och kulor och ljusslinga bara högst upp. Aja men det är ju en gran iallafall!

IMG_0676
Julaftonsmorgon med gröt och bokläsning med mormor.

IMG_0780
Tjuvstartade med ett paket på morgonen ;)

IMG_0787

IMG_1154
Svidade om till finkläderna och såg på Kalle. Åh så fin hon var med röd julklänning och rosett i håret :’)

IMG_0885
Bus med morbror Marcus

IMG_1134
Lek med farmor innan maten

IMG_1079

IMG_0948

IMG_1181
Självklart fick hon smaka allt från julbordet :) Mums! Köttbullar och farmors potatis & skinkgratäng var godast men diverse fisk och kalvsylta m.m. slank ner det med. Åt hur mycket som helst!

IMG_1343
Tomten! och paketutdelning. Lite reserverad mot tomten i början men absolut inte rädd eller ledsen.

nanotomte

IMG_1366

IMG_1357
Kände nog igen tomten (farmor) för tomten fick sig en kram. Så sött :D

gungjullan
Yayyy en gunghäst!!

IMG_1404
Vaaaaaart är Julia? *tittut*
Hon fick massor med fina paket från familj och släkt, tack så jättemycket!

IMG_20151224_210845

Favoritjulklappen är nog helt klart mjukis-Babblarna. Bibbi(gul) och Doddo (blå). Oväntat för hon har inte visat så mycket intresse för mjukisdjur men de här går hon omkring och bär på och kramar hela dagarna nu :)

IMG_1495
Min goa familj :)

Julia var som sagt på jättebra humör och njöt av att ha full uppmärksamhet hela tiden och gick omkring och lekte hela dagen. På kvällen märktes det att det nog blivit lite för mycket av det goda för hon var helt speedad och vill absolut inte gå och lägga sig och blev helt övertrött. Så hon somnade inte förrän klockan två på natten(!) ujuj. Menmen hon var iallafall inte gnällig och det är ju bara jul en gång om året så det var väl inte hela världen.

Kommentarer

Cissi den 3 januari, 2016, 16:52

Vad mysigt ni verkar ha haft det :) Ska posta mina bilder från våra två julfiranden snart också :))) Blev ju först hos svärföräldrarna och sedan hos mamma dagen därpå :D Julia var ljuvlig i den fina klänningen :D God fortsättning nu ^.^


victoria den 7 januari, 2016, 23:26

Tack ja det var det :) ni såg ut att ha haft det mysigt ni med och så fint dukat :) Tack ja hon var så söööt, åh. hon borde ha klänning jämt haha. Tack detsamma! Fick du mitt sms på nyår förresten eller har du bytt nr? kram


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: