web analytics
Jan
10
Postat söndag den 10/01/2016, 22:37

IMG_17562bl

I torsdags var den stora dagen då vår lilla stora älskling fyllde 1 år. Tänk att det redan gått ett helt ÅR sen hon föddes, galet. Ändå känns hon så självklar som om hon alltid varit med oss. Märkligt :) Det har varit ett omtumlande, lärorikt, stundtals tröttsamt, roligt och kärleksfyllt första år. De första månaderna var tuffa och omställningen kom inte direkt utan det tog ett tag innan allt föll på plats men så är det nog för många. Nu är hon ingen bebis längre utan en liten ettåring som går obehindrat, säger fler och fler ord och gör sig mer och mer förstådd, men i mitt hjärta kommer hon ändå alltid vara min lilla bebis. <3 IMG_1806bl

Eftersom vår släkt bor så långt bort så hade vi bara ett litet kalas hemma hos oss tillsammans med Julias farmor och farfar och Davids mormor. Hon är ju ändå så liten nu så det kändes inte nödvändigt med något stort ståhej ändå.

IMG_1939nl
Självklart får man smaka tårta när man fyller år, mums!! Hon ville knappt sluta äta haha.

IMG_1943bl

IMG_1998
Paketöpppning!

IMG_1989

IMG_1994

IMG_2114

IMG_2070
Av oss fick hon en Bobby car och en Babblare-mjukis.

IMG_2105
Fick jättefina presenter :)

Kommentarer

Cissi den 11 januari, 2016, 00:51

Grattis till stora tjejen! :)

Sv: Nej jag fick aldrig något sms på nyår :o Kanske var fullt på mobilnätet? :) Gulligt att du skickade ett dock ^.^


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: