web analytics
Maj
16
Postat måndag den 16/05/2016, 23:57

IMG_20160510_191711 (1)
Bild från när det var varmt ute och man kunde springa i shorts, nu är det mössa och vantar på igen…

Hej igen, det var ett tag sen… igen. Sen sist har jag dragit på mig en sjukdom som heter hypotyreos som är en underfunktion i sköldkörteln som reglerar ämnesomsättningen som har gjort att jag har varit väldigt väldigt trött men har även haft en rad andra symtom. Har förmodligen haft detta ända sedan jag fick Julia då det händer att man får det efter en graviditet (som om inte utslagen och allt annat jag fick efteråt inte var nog… inte bitter alls…). Ser man på min viktuppgång och mående så är det nog så men jag har inte fattat det. Dels hade jag aldrig hört talas om det här och dels så tänkte jag att alla som är hemma med barn är såhär trötta. Men sen började jag jobba och upptäckte att det nog var någonting annat och voila. Nu har jag fått medicin som jag troligtvis får äta resten av livet men bara jag blir pigg igen så är jag nöjd…

Hur som helst så börjar jag sakta men säkert bli piggare inbillar jag mig och har börjat träna regelbundet igen. Så nu börjar kämpandet med att gå ner alla kilona jag gått upp under året (och gärna de som jag gick upp med Julia…) och bygga en starkare kropp! Tyvärr kan det ta lång tid innan medicinen är rätt inställd och innan dess är det inte säkert det kommer hända så mycket på viktfronten oavsett vad jag gör men jag ska iallafall försöka och träning och nyttig mat är ju nyttigt ändå.

Som pepp tänkte jag börja blogga här igen om mina förhoppningvisa framsteg ;) och förmodligen lite Julia-inlägg om vartannat.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: