web analytics
Maj
25
Postat onsdag den 25/05/2016, 0:06

20160519_212807

Vårruset i torsdags gick jättebra! Sprang hela vägen vilket jag INTE trodde jag skulle orka innan, var inställd på att varva jogg och gång, så jag är supernöjd och stolt över att jag inte stannade en enda gång :) Råkade ställa mig i fel startgrupp, tänkte ställa mig i ”jogga fort” men hamnade i ”jogga” så det var väldigt tjockt med folk i början som endera joggade jättesakta eller gick så man fick kryssa mellan folk och ha sig men efter ca 100-200 meter så lättade det. Sprang in på tiden 30 minuter och 30 sekunder så det är jag toppennöjd med. Det var ungefär samma resultat jag fick 2012 när jag började ägna mig åt löpning förra gången. Men snacka om att det var jobbigt. Vid 3 och 4 kilometer ville jag stanna och ge upp men kämpade på och sen när jag kom i mål så fick jag lägga mig ner vid mållinjen och ligga ner i typ fem minuter innan jag kunde ta mig vidare till medaljutdelningen haha.

Kommentarer

Cissi den 4 juni, 2016, 23:26

Åh duktigt!! :) Själv hade jag dött efter en km, haha :p Har världens sämsta kondis nu, xD Prövade 2.5:an igår för första gången på evigheter, den går massa upp o ner och avslutas med världens längsta backe uppför där det är riktigt brant, känns som den aldrig ska ta slut. Varvade lätt jogging med powerwalk, men var ändå helt död efter den backen upp med mjölksyra i hela benen xD Kan inte springa så mycket heller tyvärr, speciellt inte nerför, eftersom jag har min korsbandsskada sen 12 år tillbaka som förstör för mig :( Känner av knäet rätt mycket emellanåt, så får ta det väldigt lugnt tyvärr :( Men jag hoppas kunna bygga upp lite kondition i sommar ändå :D kram!


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: