web analytics
Jun
04
Postat lördag den 04/06/2016, 11:41

LRG_DSC00523

Åh om bara ett par dagar så blir lillhjärtat 17 månader. Tänk, snart 1,5 år! Stora tjejen!
Hon går och springer obehindrat, gillar att klättra, babblar massor och kan säga ca 30 ord redan och har börjat sätta ihop 2-3 ord nyligen så som ”Hej mamma” eller ”där är nalle”. Förstår ännu fler ord och kan peka om man frågar, så häftigt hur de lär sig. Älskar att dansa till musik och roligaste leken är att bli jagad, bygga med Duplo och rada upp figurer på en rad på ett bord. Vill helst gå vara utomhus och leka nu när det inte är otäck snö ute. Åka rutchkana, klättra, gunga, gräva i sanden och sparka boll tex. Har inte kommit på att man kan äta sanden än som tur är haha. När hon vill gå ut så säger hon ”gacka” (jacka) och hämtar sin jacka och sina skor och vill att vi ska sätta på henne dem. Vaknar runt 7, sover 1h vid lunch och somnar för natten runt 19-20 men det har varit strul med detta den senaste tiden med sena nattningar och ett par uppvak…zz. Är ingen storätare längre utan har inte tid att sitta och äta, vill hellre göra något annat så småäter hellre ofta. Har inte lärt sig att äta med sked själv ännu men tränar :) Pottan är hon inte heller intresserad av. Hallå sitta still? Tråkigt!

Nu har jag bara några veckor kvar till semester sen ska jag vara hemma med henne (och David) tills hon börjar förskolan, ser fram emot en fantastisk sommar med världens bästa tjej!

Kommentarer

Cissi den 4 juni, 2016, 23:30

Åh, de växer så fort :D hon är så underbart fin <3 haha, vår gudson Viggo är ju snart 3 nu, o han pratar väldigt mycket nu xD Roligast är ju såklart när han säger att han vill gå till "cissi o åka aaaaaab" (alltså saab, haha. Han vet att jag kör saab nu, och varje gång han ser en saab längs vägen när jag är ute o går med Madde och honom så säger han "titta mamma, en aaaaaaaab!" xD Så roligt hahahaha


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: