web analytics
Feb
19
Postat söndag den 19/02/2012, 19:47


Total träningstid: 222 min
Antal km: 12 km

Nja, inte så nöjd med veckans träning. Har blivit mycket vila för att mina ben har strejkat så därför blev det mest styketräning istället för cardio, men det är ju inte fel det heller. Har ätit ganska så onyttiga saker den här veckan också :/ Men har inte gått upp något så ska väl vara nöjd.

Testade skorna i fredags och idag och de var jättebra så jag är nöjd. Mycket lättare än mina andra skor så de var sköna att springa i. De har som en ”bula” i sig som stöd för foten som var lite ovant i början bara men det vande man sig med.

Nästa vecka har jag planerat denna träning (kommer kanske ändras men det är planen iallafall):
Mån: Spinning 50min
Tis: 30min löpning eller crosstrainer och 30min stepup
Ons: Vilodag
Tors: BodyAttack 55min
Fre: Styrketräning
Lör: Vilodag/promenad om vädret är bra
Sön: Styrketräning

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: