web analytics
Feb
20
Postat måndag den 20/02/2012, 19:44

Gu vad trött jag varit idag! Kunde inte sova igår (jävla Big Brother) så har känt mig som en zombie idag. Råga på det så har det varit Karlstadsväder ute dvs regn.
MEN! Lyckades ändå kämpa mig till gymmet och köra spinningen som planerat. Så nu känner jag mig asbra. Bästa känslan!! Tycker dessutom att spinning är döjobbigt, speciellt sånna här långa pass, brukar bli att jag tar ut mig för hårt i början och sen sitter jag och stirrar på klockan och längtar tills det är över. Men no pain no gain etc.

Nu blir det mat, Desperate Housewives och Big Brother till läggdags.
Kul att Big Brother börjat igen! Verkar vara roliga och knäppa deltagare som det ska vara. Synd att jag inte har tid att kolla på det lika mycket som jag skulle vilja bara. Minns förra året satt jag uppe hur länge som helst ibland och kollade på livestreamen och hade mobilapp och grejer haha.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: