web analytics
Feb
26
Postat söndag den 26/02/2012, 15:56

Blä jag blir så avis på alla som postar härliga sol&snö bilder på Facebook ifrån norr. Vill också ha sol och snö och åka skidor och va ute.
Här är det i och för sig också sol för en gångsskull men vad finns det att göra? Typ inget. Ingen snö är det heller…
Hoppas de sopar gångvägarna snart så att man kan åka inlines!

Idag har jag som sagt inte gjort någonting dels för att det finns inget att göra och dels för att jag sov bort typ halva dagen, heja mig…
Men nu ska jag sluta bittra mig över det och dra iväg mig till gymmet och styrketräna lite med mina nya handskar jag köpt. Tycker det är lite pinsamt för man ser så himla ”proffsig” ut vilket jag inte är vilket gör att jag skäms lite haha men aja, hellre det än att få sår och valkar på händerna.

Kommentarer

Angelica den 26 februari, 2012, 20:14

Haha är det nu du försöker vara lite bättre än du egentligen är-med handskar… Du vet en sån som springer genom stan så alla kan se ;) nej då jag bara skämtar hihi hellre handskar än valkar i händerna!! Kämpa på :)


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: