web analytics
Feb
29
Postat onsdag den 29/02/2012, 21:19

Idag var det så fint väder, även efter jobbet, så jag gick en promenad på runt 4,5 km istället för att åka till gymmet. Gäller ju att passa på! Det var riktigt härligt och varmt väder, man fick nästan lite vårkänslor.

Imorrn ska jag till doktorn och kolla vidare på min astma (om jag nu ens har det). Var hos en sköterska igår och gjorde en massa in och utandningstester som visade att jag inte har astma vid ”normalandning” men det var ju ingen överraskning. Tyvärr så sa hon att det var svårt att undersöka astma, speciellt på den vårdcentral jag går på för att de har inget löpband eller liknande som man kan springa på för att testa ansträngningsastma. :/
Men hur som helst så ska jag träffa den där doktorn i morrn ändå, vet inte riktigt vad vi ska göra, springa i trapporna i trapphuset kanske haha? Kanske ska få hem mig en inhalator också för att testa om det hjälper när jag tar den innan träning. Vore skönt om det skulle hjälpa för det är riktigt tråkigt att inte kunna springa nått långt i sänder, känns inte som om jag kommer någonvart i löpträningen.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: