web analytics
Mar
27
Postat tisdag den 27/03/2012, 21:08

Hade planerat in ett löpband/step up pass idag men jag är var så trött när jag kom hem så jag somnade! Har varit så himla himla trött i flera dagar nu, förmodligen pga blodgrejen men det är så himla drygt att sitta och nästan somna på jobbet och sedan komma hem och däcka direkt. Hua.

Iallafall så blev jag så less på detta efter middagen att jag drog med mig David ut på en promenad/joggingrunda ute istället! Typ sommartemperatur ute också så det var himla skönt att komma ut och jisses vad många det var som tänkte samma sak, var fullt med folk ute.
David promenerade och jag joggade intervaller så gott jag kunde så att jag inte sprang ifrån för mycket. Blev ca 5 km och det är ju inte dåligt :)
Gick faktiskt rätt bra att springa trots andningen så ska nog försöka komma ut och springa ute mera framöver om inte pollen pajjar allt. Det är ju så himla mycket roligare att springa ute än på löpband egentligen även fast de har sina fördelar också.

Värst vad matchande outfit jag hade då haha. Var premiär för de nya skorna också, har bara promenerad i dem förut, men som tur var så var de verkligen awesome! Bäst skor ever!

Kommentarer

Pauluns den 29 mars, 2012, 15:48

Vad fin du är


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: