web analytics
Maj
23
Postat onsdag den 23/05/2007, 4:07

Jag har en hemsk sak att bekänna. Jag sov till 20.00 igår. Det är verkligen att försova sig. Men det kanske var lika bra, då har man något att göra; ställa om dygnet. Finns ju inte så mycket annat att göra här i studentvardagen menar jag hehe.

Så nu sitter jag här klockan 03.50 och bekänner saker, ser på Vänner och de sista avsnitten av Heroes och jämrar mig över min varma laptop. Ska vara uppe hela natten och dagen och somna tidigast klockan 20.00 så dygnet blir ordentligt igen, för på Torsdag har jag ju faktiskt en föreläsning i två timmar och på Fredag har jag oppositionseminarium (lika läskigt som det låter) jobbigt, jobbigt vet inte hur jag ska orka med min så stressiga vardag ;D

Ps. Rihanna feat Jay-Z – Umbrella är inte så hemsk för att vara MTV-musik.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: