web analytics
Apr
15
Postat söndag den 15/04/2012, 19:39

Total träningstid: 290 min
Antal km: 11,82 km

Blev massa blandat den här veckan men ganska korta pass, men lite träning är ju bättre än ingen träning helt klart. Skrev med Paintball för det var ju nästan som ett träningspass, döjobbigt att smyga omkring så länge och hålla i ett ganska tungt vapen. Har fortfarande träningsvärk efter det.

Sen blev det lite styrka, löpning både ute och inne, hemmacore och en sväng på crosstrainern. Idag skulle jag egentligen ut och springa en runda men när jag kom ut så regnade det! Så det var bara att vända om och byta om för gymträning istället. Men gu va tråkigt det är att springa på löpband nu när man har börjat vänja sig vid att springa ute. Menmen så kan det gå!

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: