web analytics
Maj
26
Postat lördag den 26/05/2007, 21:16

Christopher överraskade mig igår efter krogen med att han har köpt ett Nintendo Wii. Var inte så himla spelsugen igår men idag har jag testat det massor. Vi har bara ett spel hittils och det är Wii Sports som ingick. I det igår det Golf, Tennis, Baseball, Bowling och Boxning.

Golf och Bowling tyckte jag är roligast och Baseball och Boxning är jobbigast fysiskt. Rolig manick det här må jag säga, man ser rolig ut när man står och svingar också haha. Det är inte sån jättestor bit mellan TVn och Diskbänken så hoppas att man inte råkar slå i TVn nångång med kontrollen det vore nog inte så poppis.

wii.jpg


Var och kollade på en lägenhet idag också, en 2:a som vi står i kö på. Men den kändes lite för liten, speciellt köket, så vi tackar nej till den och väntar på något bättre.

Kommentarer

Gilraen den 26 maj, 2007, 22:29

Åh, nintendo wii är så himla skojj! ^^

Btw, använder du dig av wordpress?


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: