web analytics
Apr
24
Postat tisdag den 24/04/2012, 23:15

Det finns ett projekt här i Karlstad som kommunen och en orienteringsklubb brukar ordna varje år som går ut på att man ska hitta stolpar med en kod på lite överallt i stan och i skogen. Det är olika svårighetsgrader så man kan välja om man vill bara ta de lätta i stan eller om man även vill ut i skogen och härja eller både och. Sedan registrerar man koden på en hemsida och så kan man vinna priser. Fast man gör det ju mest för kul och för att komma ut och se alla ställen.
Det håller på ifrån April till Oktober och så är det gratis! Himla bra grej tycker jag.
Hitills har jag och David tagit 4st men vi ska ut och ta fler i helgen. :)

Kommentarer

Mamma den 25 april, 2012, 20:46

Det verkar kul :) Ut och jaga!


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: