web analytics
Maj
01
Postat tisdag den 01/05/2012, 20:35


Åh vilken strålande dag det har varit idag! Varmt och soligt och man trodde nästan att det var sommar. Så vi cyklade till ”Skåre” som är ett område ca 1 mil utanför Karlstad för att ta några fler kontroller. Kunde cykla i bara linne, så varmt var det i solen.
I Skåre så tog vi kontrollerna och åt en glass och sen så cyklade vi hem igen.
Plan och fin cykelväg hela vägen så det var inte så jättejobbigt som det låter att cykla 2 mil men 2 mil är ju ändå 2 mil ;D
På vägen hem så stannade vi till vid ett grönområde i stan och solade lite. :)Nu på kvällen har vi gjort ordning på balkongen och scoutat Lyxfällan som är på besök hos någon granne! Vet inte om det är i vårt hus men kan vara eftersom de står parkerade utanför. Såg ”crewet” och en av programledarna också när de gick från bilen. Ska bli intressant att se det programmet :) Hoppas det är någon man känner igen.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: