web analytics
Maj
10
Postat torsdag den 10/05/2012, 22:16

I did it!! Även fast det spöregnade och var blött och lerigt så sprang jag minsann. Inte bara lite heller utan jag sprang varenda meter av de 5 kilometrarna. Och det gott folk är rekord! Brukar aldrig orka springa så långt utan brukar ta några promenadsteg ibland. Men man blev så peppad när alla sprang och alla som stod och hejjade på längs vägen och all musik så jag bara fortsatte och fortsatte.

Hade som mål att gå in innan 30 minuter och det klarade jag precis så jag är supernöjd och stolt. Den första kilometern var väldigt packad med folk så man kunde inte springa så snabbt man ville utan att folk var i vägen så hade det inte varit så så hade jag fått en ännu bättre tid. Säkert 3 minuter minst gick åt till att lunka för att allt folk var i vägen och så var man tvungen att hoppa över vattenpölar.
Men det var jätteskoj och jag kommer lätt springa igen :)


Innan loppet, David är förberedd med paraply! Jag efter loppet med min fina medalj.


När man hade kommit i mål så fick man en medalj och en påse med lite saker i bland annat en festis och banan m.m.
Sedan hade de som tält man kunde gå runt till där företag sålde grejer och gjorde reklam. I ToppHälsa tältet köpte jag en billig 3nrs prenumeration och fick ännu mer saker. Köpte även en ”Jag sprang vårruset” t-shirt.

Kommentarer

Mamma den 13 maj, 2012, 14:22

Bra gjort och att det blev kul!


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: