web analytics
Maj
28
Postat måndag den 28/05/2012, 21:10

Idag har jag varit hos Vårdcentralen och tagit ett blodprov för att se hur järnvärderna har gått upp sedan jag började med järntabletter för min blodbrist.
Förmodligen har de det då jag märker en stor skillnad. Hoppas jag får mer tabletter utskrivna. Vill verkligen inte att det ska gå ner sådär igen.
Alltid lika obehagligt med blodprov dock! Även fast det inte ens gör ont mer än det lilla sticket… Brukar nästan bli lite svimfärdig så får ligga ner en stund innan jag går därifrån. Är det bra eller dåligt att man är igenkänd av personalen på provtagningen? Värsta stammisen hrhr.

Efter jobbet idag så släpade jag mig själv ut på en löptur. Var inte alls sugen och vädret var piss men jag ville ändå ut och få det gjort. Glömde ta med mig mp3spelaren också haha, den brukar jag alltid ha med mig men nu så upptäckte jag det först efter en kilometer att det inte var samma ljud som vanligt. Snacka om yr! :D
Det var ganska tungt att springa och tänkte ge upp flera gånger men jag kämpade på och sprang mina 5 kilometrar ändå på 33 minuter (gick 1a minuten som uppvärmning) vilket är helt ok.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: