web analytics
Maj
31
Postat torsdag den 31/05/2012, 22:48

En nackdel(?) med lugg är att man måste fixa med ibland den för att den ska se bra ut. (Har inte tröttnat på det än så är inte riktigt en nackdel än)
Iallafall så har jag kommit fram till att den är snyggast när jag plattar den och eftersom man duschar typ varje dag så måste man ju göra det rätt ofta och då behövs bra grejer helt enkelt!

Min förra plattång (Gama ceramic) var i och för sig ganska bra den med sägs det men den var repig och gammal och det kändes som man ”repade” håret också så jag lyxade till det med en ny.
Efter massa googlande så blev det tillsist plattängernas Rolls Royce; en Ghd tång. IV Styler heter den jag köpte. En prima fin kartong fick man den i också, inte för att den lär användas men.

De är tyvärr svindyra men det är helt klart värt det! De är verkligen så bra som alla säger. Med andra plattänger känns det ibland som om håret fastnar och man repar håret om ni förstår vad jag menar?
Men så blir det aldrig med den här. Den bara glider på håret och det känns nästan som om man kammar det bara när man plattar. Den är även skonsammare än många vanliga plattänger då värmen inte är lika hög eller vad det nu var.

Summasummarum så rekommenderar jag verkligen den här, är helt klart värt det extra (typ dubbla) priset om man ska använda den ofta. Ska man inte det kan man nog lika gärna köpa en billigare.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: