web analytics
Jun
16
Postat lördag den 16/06/2012, 17:19


Nu är loppet sprunget! 1 mil avklarade! Och det känns så jävla bra :D Haha.

David hade först inte tänkt springa för han kände sig lite förskyld men så beslöt han sig för att springa ändå i sista sekund för att han inte hade ont i halsen eller hade feber och kände sig bättre. Så det var jättekul att han också sprang även fast vi inte sprang i hop.

Jag sprang i från han efter 2 kilometer för han skulle ta det lugnare än mig. Jag sprang på hela vägen till 5 kilometer då jag kände att jag behövde gå lite, så gick jag några steg sen sprang jag igen. Vid 8 kilometer så springer man mitt i stan på Drottninggatan så då sprang jag på för man vill ju inte gå när alla ser på ;D
Efter det dock så blev jag helt slut! När det bara var 1 km kvar så tänkte jag nästan sluta (nej då) men det kändes VERKLIGEN jobbigt och jag fick tvinga mig fram.
När jag såg att jag nästan var framme sen så tog jag i och sprang som bara den! Där nådde jag min maxpuls också såg jag i pulsklockan efteråt. Kom i mål på 01:01. Nääääästan en timme. Lite snopet men jag är jättejättenöjd ändå.

Sen gick jag och satte mig och väntade på David som jag trodde skulle komma jättesent men hann bara vänta i 10 minuter så kom han redan där så det var ju verkligen bra jobbat av han att springa så pass bra fast han var lite sjuk och inte har sprungit lika mycket som mig.


Sånna här tjusiga namnlappar hade man så alla såg vad man hette så det stod randoms på stan och hejjade på ”Kom igen nu Victoria!!” osv haha lite kul.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: