web analytics
Jun
28
Postat torsdag den 28/06/2012, 22:14

I morrn jobbar jag sista dagen innan jag har semster nästa vecka. Dock så jobbar jag 4 st dagar vecka 28 så räknar inte detta som min riktiga semester förrän då.
Eller ja det är klart det är min riktiga semester nu också men kommer ju kännas bättre vecka 28 när jag vet att jag har 3 veckor i rad sen.

Vädret ser faktiskt ut att vilja samarbeta lite ändå trots allt, men man vet ju aldrig med vädret. Det ska regna 25 mm på torsdag det låter inte så trevligt, då ska jag vara inne och pussla eller nåt. (Eller kanske gå ut ändå i mina nya fina stövlar?) Ska bli skönt med ett par dagar där jag inte ska göra något planerat alls. Bara sova, träna och pyssla med sånt jag känner för.

Ska ju även till Gotland en sväng snart och där kommer det ju förhoppningsvis vara finväder. Vi ska på Loobfest dvs en släktfest med Davids släkt som jag inte har träffat än så det ska bli spännande! Undra vad jag ska ha på mig…

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: