web analytics
Jun
30
Postat lördag den 30/06/2012, 19:54

Den här dagen har varit ganska dålig faktiskt. Först gick vi på stan en sväng för David skulle klippa sig och då var det ganska så fint väder faktiskt så trodde att vi skulle kunna sola en sväng sen men när vi hade bytt om och packat filtar etc och gick ut så hade det kommit fullt med mörka moln och det var inte alls så varmt och soligt längre så fick vända hem.

Efter att bitterheten lagt sig lite så bestämde vi oss för att cykla till Skåre igen för att plocka lite fler stolpar. När vi var där sist i Maj så var det strålande sol och varmt, det var nog den sommaren som vi fick, för idag så var det kallt och så började det såklart regna när vi var därborta också.
Hur som helst så var det kul att cykla en sväng och ta stolpar iallafall men hade gärna velat ha sol. Men har gett upp det där nu och lagt undan de flesta av mina sommarkläder, det ska regna nu till veckan och även på Gotland när vi ska dit och säkert resten av sommaren också. SMHI skriver att ”det finns inget högtryck i sikte” och att Juli inte ser lovande ut. Kul.

Vi var och åt på O’learys efteråt. Jag åt en hamburgare med pommes och bea. Jätteonyttigt men det skiter jag i. Gott som fasen!

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: