web analytics
Jun
23
Postat lördag den 23/06/2007, 17:30

Tjejsnack vecka 25 – Ditt boende

Hur bor du? [lägenhet, hus, studentkorridor etc] Vilken våning & vilken storlek? Med vem? [djur, människor etc.]
I en jättefräsch studentlägenhet (etta) på 33 kvadrat på bottenvåningen med min pojkvän Christopher. Egentligen förlitet att bo två i en etta men det är omöjligt att få tag i en bra tvåa (eller lägenhet överhuvudtaget) om man inte stått i kö i 10 år så det får bli såhär i två år till.

Hur många ggr i ditt liv har du flyttat? Av vilken anledning? Om ej, skulle du vilja flytta? Varför/varför inte?
2 gånger. Först till Sundsvall för att gå gymnasiet sen till Örebro för att studera på universitetet.

Hur gammal var du när du flyttade hemifrån? / När tror du att du kommer att flytta hemifrån?
Jag hade nyss fyllt 16 år.

Var du än bor, har du någon kontakt med grannarna? På vilket sätt? Varför/varför inte?
Nja… I Sundsvall hade jag det för att det lät så mycket mellan våningarna. I Örebro har jag inte det än direkt. Har festat med endel och hälsar ju såklart när man ser dom men inte mer än så. Grannar är mest pain in the ass tbh.

Vad har du av följande: [Badkar/dusch], [balkong/altan/uteplats/trädgård], [kök/kokvrå/annat], [antal toaletter?]
Dusch. Uteplats. Kokvrå. 1 toalett.

Jag är generös! Jag bjussar på ett kollage jag gjorde från ett par bilder från mitt place.

lagenheten.jpg


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: