web analytics
Jun
25
Postat måndag den 25/06/2007, 1:12

Ja idag var det den sista dagen att slappa på för i morgon börjar allvaret! Jag börjar ju nämligen på intensivkörkortskursen i morgon. 7.30 ska jag vara där, vilket betyder att vi måste åka ca 6.30 härifrån. Sen slutar dagen vid 17. HÄRLIGT! -_-

Söndagen var väldigt härlig iallafall, det var übervarmt och soligt så jag har solat. Inte alls regnigt som i söder. Sen kom jag och mamma på att vi ska lägga stora stenar runt flaggstången och sätta blommor inuti så vi körde allihopa till Rödhällerna (ett ställe med massa stenar), man får väl egentligen inte ta stenar därifrån men whatever alla gör det.

Det är så himla fint där faktiskt! Speciellt ikväll var det härligt. Lagom temperatur och sol! Man skulle haft med sig fika och suttit där ett tag…

Men sen blev det inte så himla skoj… Det var jättetungt att bära upp!! Från stenarna till bilen är det en bra bit vill jag lova och den känns betydligt längre med tunga stenar i famnen. Vi fick gå 2 vändor också.

Joggade 3.8 km med Nathalie senare också! Helt sjukt bra. Det går lättare nu än första gången jag joggade, fast det är fortfarande otroligt jobbigt.

rohall.jpg

rohall2.jpg

rohall3.jpg

Nathalie tog mycket bättre bilder med sin kamera. Mina är tagna med min mobilkamera bara.

Kommentarer

Petter den 25 juni, 2007, 14:17

Hihi ja jag såg dig allt i backspegeln idag :)


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: