web analytics
Jun
26
Postat tisdag den 26/06/2007, 19:19

Det borde inte vara lagligt att kliva upp klockan 6.30 varje dag! Herrejesus vad trött jag har varit. Idag (dag 2) var jag så trött att jag däckade på soffan en timme på körskolan på förmiddagen.

Men det går bra iallafall, 2 h teori direkt på morgonen och sen 1-2 körlektioner per dag. Resten av tiden sitter man själv och gör frågorna på datorn och sånt. Fina lokaler och snälla norrlänningar är det med :) Inte som den sura receptionisten i Sundsvall minsann.

Tydligen är jag jätteduktig på att köra med *skryt* och jag har gjort 4/5 faser på teorin så det går ju framåt.

Imorrn ska jag och mamma sova över på hennes jobb i Sollefteå, vilket innebär SOVMORGON! <3
Men hur ska jag klara mig utan dator ett helt dygn? :O

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: